Backen: ”Vill spela i Göteborg”

Det står redan klart att David Boo Wiklander lämnar Hammarby. Nu är siktet inställt på spel i Göteborg. 

Det blev en säsong med Hammarby IF för backen David Boo Wiklander – som för drygt ett år sedan blev svensk mästare med IFK Norrköping. Nu flyttar han hem till Göteborg av familjeskäl och hoppas på spel i staden.
– Ja, jag vet vad jag vill. Jag vill spela fotboll i staden Göteborg. Vi ställer ju huset i Norrköping nu och flyttar hemåt, men jag kan varken bekräfta eller dementera mer än så, säger backen till FotbollDirekt.se.

Wiklander menar att en ny klubb kan vara klar inom kort. Och det är mycket möjligt att den klubben heter IFK Göteborg.
– Jag tror och hoppas att det sker snart, förhoppningsvis inom ett par dagar, säger Wiklander.

Be the first to comment on "Backen: ”Vill spela i Göteborg”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*