Adam Johansson väljer att lägga av med fotbollen

Efter förra säsongen lämnade Adam Johansson IFK Göteborg och sedan dess har den 34-årige backen varit kontraktslös. Nu meddelar han för Fotbolldirekt.se att han väljer att lägger av med fotbollen för att börja studera.

Adam Johansson spelade elva säsonger i IFK Göteborg innan han efter förra säsongen lämnade klubben. Och 34-åringen har varit utan klubb sedan dess.
Nu meddelar han att han slutar helt med fotbollen.
– Jag har väl funderat den här tiden sedan dess på vad jag vill göra, om jag vill fortsätta spela på elitnivå eller om jag vill göra något annat. Nu har jag bestämt mig för att jag ska börja studera. Jag ska börja plugga juridik på universitetet, säger Johansson till fotbolldirekt.se och fortsätter:
– Jag kom in på utbildningen i juli, så jag börjar nu om några veckor. Det är ett beslut som vuxit fram på senare tid, men att börja plugga har funnits med i tankarna ett bra tag. Jag har tänkt ganska länge, redan under spelarkarriären, att jag ska börja plugga efter att jag slutat.

Förutom IFK Göteborg har backen även representerat Västra Frölunda och Seattle Sounders.

Be the first to comment on "Adam Johansson väljer att lägga av med fotbollen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*