Alexander Leksell klar för GAIS

GAIS har gjort klart med Alexander Leksell från rivalen IFK Göteborg.
– Alexander är en mycket lovande spelare som blir ett riktigt fint tillskott till vår trupp, säger GAIS tränare Benjamin Westman till klubbens hemsida.

Mittbacken Alexander Leksell har gjort sitt i IFK Göteborg, åtminstone för den här gången. 19-åringen klar för lokalrivalen GAIS.

– Alexander är en mycket lovande spelare som blir ett riktigt fint tillskott till vår trupp. Vi har såklart haft koll på Alexander ett bra tag och jag personligen känner ju väl till honom från U-lagsverksamheten. Det är en spelskicklig och positionssäker back som ansluter klubben och hans snabbhet och rejäla spelstil gör honom väldigt svår att vinna dueller mot, säger Gais tränare Benjamin Westman till klubbens hemsida.

Leksell värvas från Göteborgs ungdomssektion, men har hunnit med tre matcher i IFK-tröjan på seniornivå. Nu ser han fram emot att byta blått och vitt mot grönt och svart.

– Jag har fått ett proffsigt och bra intryck av klubben och efter att ha träffat Benjamin och pratat om hur laget spelar så känns det lockande att starta den nya säsongen. Jag tror också att superettan kan passa mig i ett skede där jag verkligen är ute efter speltid på seniornivå, säger Leksell till GAIS hemsida.

GAIS meddelar även via sin hemsida att U21-landslagsmålvakten Jesper Johansson lånas ut till Division 1-klubben Mjällby den kommande säsongen.

Be the first to comment on "Alexander Leksell klar för GAIS"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*