Broberg håller dörren öppen för Örebro SK

Martin Broberg vill vidare – men utesluter nu inte en fortsättning i Örebro SK.

Martin Broberg har ett kontrakt med Örebro SK som sträcker sig till och med 2018, men i oktober mena 26-åringen att han ville vidare för att uppfylla drömmen om spel utomlands. Men nu stänger han inte dörren för en fortsättning i klubben.
– Jag har aldrig stängt den dörren. Det var ÖSK som ville ha ett klart besked och i det läget var jag inte beredd att skriva på det kontrakt de erbjöd. Så det svar jag var tvungen att ge var ett nej. Nu ska jag inte ge några falska förespeglingar om något, men jag har inte stängt någon dörr, säger Broberg till NA.se.

Be the first to comment on "Broberg håller dörren öppen för Örebro SK"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*