Erton lämnar Kina – kan återvända till Djurgården

Erton Fejzullahu lämnade Djurgården för spel i Kina – men efter en säsong i Beijing Guoan har han nu avbrutit sitt avtal. Bakgrunden till det var att han blev petad och inte fick spela sista matcherna.
– De andra klubbarna började att värva in kända utlänningar. Robinho, Demba Ba och Asamoah Gyan kom alla till Kina. Vår klubb ville ha kvar mig, tränaren också – men den rika ägaren ville ha en ny utlänning, säger Fejzullahu till Sportbladet och fortsätter:
– I Kina ägs klubbarna av rika människor som i princip inte kan något om fotboll.

Nu kan han tänka sig spel i Allsvenskan igen. Djurgården är ett alternativ för Allsvenskan.
– Min tanke är att jag är absolut är öppen för alla förslag. Jag kommer inte stänga en enda dörr. Jag är öppen för alla förslag både utomlands och i allsvenskan, det gäller även Djurgården. Jag sitter i en sjukt bra sits som fri spelare: har ett fint facit och cv. Det kan även bli Kina igen – jag har bra kontakter här, säger han till Sportbladet.

Be the first to comment on "Erton lämnar Kina – kan återvända till Djurgården"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*