Gustav Svensson dementerar flytt från IFK Göteborg

Igår skrev IFK Göteborg att man säljer sin mittfältare Gustav Svensson till Kina.
Men nu dementerar Gustav Svensson detta. Ingenting är klart och han själv har inte bestämt sig ännu.

– Jag vill göra en sak klar: jag är inte klar för någon klubb. Jag tillhör fortfarande IFK Göteborg. Jag har fått ett kontraktserbjudande och ska dit och kolla, men jag är en Blåvitt-spelare och kommer vara det till alla papper är påskrivna. I den här världen är det en stor skillnad mellan intresse och att vara helt klar, säger Svensson enligt Sportbladet.

Alla ringde och gratta. Även spelarna i svenska landslaget. Men han förklarade, att inget var klart.
– Alla ringde och grattade mig innan jag fått möjlighet att berätta att det ens finns intresse. Jag blev grattad av alla här i landslaget men då får jag gå fram till var och säga: ”jag är inte klar. Jag spelar fortfarande i Blåvitt, men det är kanske därför ni grattar mig?”, säger han enligt tidningen.

Be the first to comment on "Gustav Svensson dementerar flytt från IFK Göteborg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*