IFK Norrköping värvar från Rosenborg

Enda sedan IFK Norrköping sålde Tesfaldet Tekie har man letat efter en ersättare på mittfältet. Nu har man hittat honom. I dag meddelar klubben på sin hemsida att man värvat in Gudmundur Thórarinsson, senast i norska Rosenborg.

15 matcher från start och nio inhopp – det fick Gudmundur Thórarinsson i Rosenborg under den gångna säsongen. Nu väntar nytt äventyr i Sverige och IFK Norrköping.

Det finns redan två spelare i IFK-truppen som han känner till sedan innan.
–Jag har sett mycket av IFK och gillar sättet dom spelar fotboll på. Jag var här med Rosenborg (Champions League-kvalet) förra året och atmosfären från fansen och publiken var väldigt bra. Jag känner David Moberg Karlsson, från tiden i Nordsjälland, och Jón Gudni Fjóluson sedan innan. Från allt jag har hört så känns det jättebra och jag tror verkligen att jag kommer att trivas här, säger Gudmundur Thórarinsson till klubbens hemsida.

Kontraktet sträcker sig över kommande tre säsongerna.

Be the first to comment on "IFK Norrköping värvar från Rosenborg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*