KLART: Arber Zeneli lämnar Elfsborg

Nu är det klart. Arber Zeneli lämnar Elfsborg för spel i Holland med Heerenveen, det meddelar Elfsborg på sin officiella hemsida.

– Det känns otroligt bra och att bli utlandsproffs är en dröm som går i uppfyllelse, och det har känts bra med Heerenveen hela vägen. Att välja klubb var det absolut enklaste valet i detta sammanhang, säger Zeneli till hemsidan och fortsätter:
– Samtidigt känns det såklart konstigt och vemodigt att lämna Elfsborg som jag har tillhört sedan jag var tolv år. Jag har Elfsborg att tacka för allt, framför allt för att de ger mig den här chansen. Jag vill även tacka alla lagkamrater, ledare, tränare, personal och supportrar för all hjälp och allt stöd som jag har fått genom åren.

20-åringen som gjorde tio mål och fem assist i Allsvenskan denna säsong har skrivit på ett kontrakt fram till sommaren 2019.

Be the first to comment on "KLART: Arber Zeneli lämnar Elfsborg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*