Mittfältaren håller dörren öppen för Malmö FF

Jiloan Hamad kommer troligen lämna sitt tyska lag Hoffenheim och nu håller han dörren öppen för en återkomst till Malmö FF.
– MFF är MFF, säger han till Kvällsposten.

Jiloan Hamad har inte fått regelbunden speltid i sitt tyska lag Hoffenheim och nu vill han röra på sig.
– Jag har kommit överens med klubben och jag lämnar i januari. Det ser bra ut. Jag tror att jag kommer hitta något bra där jag kan visa upp mig och ta igen den tid som jag på något sätt förlorat, säger Hamad till Kvällsposten.

Allsvenskan och Malmö FF är ett alternativ, vilket han nämner för tidningen.
– MFF är MFF. Där kan jag kanske få min trygghet. Samtidigt har Malmö ett bra lag. Det hade varit kul och spännande, en utmaning. Jag tror att 2017 blir ett fint år för Malmö. Jag har lite kontakt med Daniel och vi vet var vi har varandra. Självklart håller jag alltid dörren öppen för Malmö, säger Hamad till Kvällsposten.

Be the first to comment on "Mittfältaren håller dörren öppen för Malmö FF"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*