Niclas Eliasson om den tuffa tiden i AIK

Mittfältaren Niclas Eliasson hade en tuff tid i AIK – nu talar han ut om tiden uppe i Stockholm.

Niclas Eliasson hade en svår tid i AIK där han knappt fick någon speltid – vilket ledde till att klubben lånade ut honom till IFK Norrköping i somras. I vintras blev övergången permanent.

Nu berättar han för FotbollDirekt.se att han inte ät bitter på AIK.
– Jag har lärt mig väldigt mycket, både som människa och som spelare. Det har varit många nya erfarenheter som jag kommer att ha nytta av i framtiden. Det är klart att jag hade kunnat göra ännu mer och spelat ännu mer i AIK. Men jag är inte bitter på AIK utan jag har fått med med nyttiga erfarenheter och nu ser jag positivt på framtiden, säger han till sajten.

Jens Gustafsson, som tidigare var assisterande tränare i AIK, var en stor del i att Eliasson hamnade i Norrköping.
– Jens Gustafsson var assisterande i AIK så han hade sett mig mycket och sen blev han huvudtränare för Norrköping och ville ha med mig. Jag är väldigt glad för det, säger Eliasson till fotbolldirekt.se.

Be the first to comment on "Niclas Eliasson om den tuffa tiden i AIK"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*