Rasmus Jönsson inte intresserad av IFK Göteborg

IFK Göteborg har visat intresse för Rasmus Jönsson – men själv vill han inte spela för den allsvenska klubben. Istället säger Jönsson att det är Helsingborgs IF som gäller när han återvänder till Sverige.

Odense ville inte släppa sin 26-årige anfallaren Rasmus Jönsson till IFK Göteborg. Men det spelar ingen roll. För nu säger Jönsson att han inte vill spela för Göteborg.
– Jag har också bara läst om det (intresset från Blåvitt), så jag vet inte mer än dig. Det är alltid smickrande när det finns en storklubb som vill ha mig, men jag vet också att det bara finns en klubb som är intressant för mig, när jag en dag ska hem till Sverige. Det är Helsingborg, säger Jönsson till Tipsbladet.dk.

Det kallas klubbhjärta.

Be the first to comment on "Rasmus Jönsson inte intresserad av IFK Göteborg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*